Kake/Cupcake Pynt

Hvorfor bruke en kake-pynt eller kaketopper? 

Hovedformålet med en kaketopper er å kommunisere, mens kakepynt er å pynte. En nydelig kake kan være til enhver anledning, men når du plasserer en kaketopper på toppen forteller den til alle hva slags fest du holder på. " Oh Baby” topper for baby shower, “Love” for bryllup, romantisk fest eller bridal shower, og “Happy Birthday” for en bursdagsfest. Dette forsterker formålet dere alle har samlet for å feire.  Med kakepynt kan dere lage en enkel kake ekstra spesiell! 

 

Hvordan velge riktig farge? 
  
Hver fest har sitt eget tema, stil og inspirasjon. Og mens en kaketopper tilfører en kake luksus, eleganse og dekadanse, er hovedformålet fortsatt å kommunisere og ikke stjele showet. Kaketopper bør enten komplementærefarger eller kontrastfarger. Noen av de mest populære fargene inkluderer: Rosegull, gull, sølv, rosa og blått. 
 
Når du velger en kaketopper eller kakepynt, kan du se på mange andre festutstyr som matcher. Rosa kekepynt eller kaketopp passer perfekt til Prinsesse bursdag for eksempel. Dette gir ofte en enkel måte å sikre et stilig opplegg på hele festen.