Om Oss

Velkommen til vår nettbutikk!

Dinpynt er et norsk selskap som ble lansert i 2019. Vi har et bredt utvalg av pynt til bursdager, dåp, babyshowerbridal shower, konfirmasjon, Halloween, Julefest, nyttårsfest, religiøs fest som Eid og andre anledninger.  

Hos oss kan du velge tema og kombinere pynt og utstyr etter din smak, budsjett, og krav. Ønsker du å pynte med ekstra “WOW” effekt? Vi har pynt til vegg som plantevegg, blomstervegg, ballongvegg og party gardiner som er perfekt når du skal lage backdrop til fotoboothcandy bar/ buffet, gavebord eller andre midtpunkt i ditt lokale. Det har også blitt populært å bruke ballongbuer i forskjellige temafest: for eksempel rosegull ballongbue med Pick and Mix- Rosegull tema, rosa ballongbue med prinsesse tema, svart og gull ballongbue med årsdag eller Glitz tema, og mye mer. Disse ballongbuer kan du gjøre selv hjemme, og du kan lage din egen stil ved å bruke andre farger, eller pynt som honeycomb, dusker og kunstige planter.  

Skal du arrangere babyshower eller dåp? Vi har stort utvalg av pynt og dekorasjoner, ballonger, bordkort, gaveesker, bleiekaker, og engangsservicer i forskjellige temaer: Oh Baby, Hello World, Little Star, Boy or Girl, Elefant, og Pattern Works. Matche disse vakre temaer med andre pynt i samme eller komplementære farger, og skape ditt eget uttrykk og stil på festen.  

Bryllup kategorien, i tillegg til utdrikningslag eller “bridal shower”, er også en av vår best selger.  

Vi har utstyr og pynt til bryllup som: organsa sløyfer for stoler, bordløpere i tyll, sizoweb, og satin, klistermerker for bil med tekst som “Just Married”, “Mr. And Mrs. “, blomsterkrans, konfettikanon, kakepynt og gaveesker.  

Skal du overraske en venn, eller søster og arrangere bridal shower? Bride to Be serien er en perfekt gave! Sjekk våre vakre, søte og elegant dekorasjoner, pynt og utstyr i rosa, rosegull og gull. Vi selger komplett pakke fra sash, tiara, ballonger, party gardiner, engangsserviser i samme tema, bannere og foto booth utstyr.  

Dinpynt har forskjellige temaer ikke bare for barn, men også for voksne. Noen eksempler er sommer fest, rosegull, enhjørning, prinsesse, Gatzy party, flamingo fest, tropisk og pastell temafest. Vi har også legofootball,  og Star Wars bursdagsfest blant annet. Kombinere disse pynter i forskjellige størrelser og type dekorasjoner. For eksempel papirlanterne og ballongbuer, honeycomb og vimpler, forskjellige størrelse av lanterne og girlandere, rosetter og fest gardiner.   

I tillegg til festpynt og festutstyr så har vi også et stort utvalg av barnekostymer, ansikt og kropps maling og annet kostymetilbehør. Vi har masker for maskerade fest, party briller, parykk og andre ting for å ha det moro.  

Dinpynt ønsker også til å hjelpe bedriftskunder spesielt events bedrifter og catering firma til å planlegge og arrangere fest, selskaper og andre type arrangementer. Vi vil gjerne hjelpe samarbeide med deg som vi levere det lille ekstra fra start til slutt på festen.  

Vi vet at det er detaljene som hever en fest eller et arrangement til noe utenom det vanlige. Vi har stort utvalg av festartikler og utstyr til enten små og store anledninger og vi vil gjerne tilby dere skreddersydd pakke tilbud.  

Finner du ikke hva du har lyst på, eller er du usikker på hvordan skal du pynte lokalet? Sammen med deg utarbeider vi en plan for dekorering som skaper et uttrykk og en rød tråd som passer anledninger, lokalet, årstiden og dine ønsker.  

Vi kan skreddersy pynt, konsepter og pakker til enhver anledning. Vi er fleksible og tilpasser løsninger for enhver smak og ethvert budsjett.  

Du trenger bare å sende oss litt info om arrangement, slik at vi kan sende forslag på festartikler og utstyr. Send oss gjerne mail for mer info: post@dinpynt.no eller tlf  400 49 515.